Doğru, Erzincan Belediyesi çok amaçlı Salonda gerçekleşen seminerde, belirlenecek olan hedef, çalışma ve öz güvenin kişinin ideallerine ulaşmasında etkin rol aldığını söyledi.

 

Açılış konuşması yapan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün; ‘’Dünyada baş döndürücü bir şekilde teknolojik alanda, bilimsel alanda sürekli bir gelişme var. Gelişmişlik seviyesi ülkelerin ne olursa olsun bundan nasibini almak için herkes bir yarış içerisinde. Bakıyorum gelişmişlik seviyesi yüksek olanlar bunu daha çok arzuluyorlar. Çünkü onlar bu işin hazzını ve tadını almışlar. Bu gelişmenin, bu değişmenin buna ayak uydurmanın yeni şeyler peşinde koşmanın hazzını yakalamışlar. Bugünümüz dünden, yarınımız bugünden iyi olmalı. Dışarıdaki dünya bizden daha çok gelişiyorsa sonumuz yakındır demektir. Yer altı ve yer üstü kaynaklarının en zengini insan kaynağıdır. 18 Milyon gencimiz var. Gençlerimiz burada, hedef gösterecek olan anne ve babalar.  Aile eğitimi bizim için çok önemli. En büyük hazine olan insan kaynağını yöneten, yetiştiren bizler çok daha fazlasını yapmak durumunda ve zorundayız. ‘’ dedi.

Ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Polat Doğru Çalışma ve Özgüvenin önemi anlatan sunumunu yaptı.

Programa Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Kişisel Gelişim Uzmanı Polat Doğru, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Editör: Doğu Gazetesi