Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi, Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya geldiler.

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi, Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya geldiler. Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya geldiler.

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi, Erzincan İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen programla keyifli bir gün geçiren çocuklarımızın sevinçlerine ortak oldular.

Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı ve Erzincan İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol’unda eşlik ettiği programda, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin oluşturduğu eğlence parkurunda eğlenen çocuklarımızı izleyen Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi, arama kurtarma köpeklerinin gösterilerini de çocuklarla birlikte izlediler.

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindekiler, daha sonra birlikte pasta keserek, çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Çocuk evlerini de gezen Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi yürütülen faaliyetler hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Cem Halil Mercimek’ten bilgiler aldılar.

Editör: Doğu Gazetesi