2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvuruları hakkında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi akademik personeline bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Teknoloji Transfer Ofisi (ETTO) ile Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğü İşbirliğinde TUBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvuruları hakkında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi akademik personeline bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama Araştırma Merkezi (ETTO) Müdürü Dr. Emre Yavuz’un anlatımı ile gerçekleşen toplantıya Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öztekin Algül ve Eczacılık Fakültesi akademik personeli katıldı. ETTO Müdürü Dr. Emre Yavuz, toplantıda 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ile üniversitede öğrenim görmekte olan ön lisans/lisans öğrencilerinin üniversitelerden bir akademik danışman eşliğinde araştırma yapmaya teşvik edilmesi amaçlandığını belirterek, program hakkında akademik personeli bilgilendirdi.

Editör: Doğu Gazetesi