Kampın amacı sporcumuzun daha iyi teknik taktik alarak Endonezyalı  hocalar eşliğinde kendini daha fazla geliştirmek ve önümüzdeki turnuvalarda başarı sağlayıp olimpiyat kotasını aşarak  2020 yılında Japonya’da yapılacak olimpiyatlara katılarak Ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek madalya alabilmek için çalışma yapacak.

Sporcumuza Milli Antrenör Murat Sönmez eşlik  edecek. Sporcumuz  Türkiye’yi Balkanlarda ve Avrupa’da başarılı bir şekilde şimdiye kadar temsil etmiş ve büyükler kategorisinde Avrupa 3.cülüğü olan sporcumuz bundan sonraki hedefi ise 2020 yılındaki olimpiyatlarda madalya kazanmak olacak.

 Erzincan Türk Telekom Spor Kulüp Başkanı Recep Karakoç “Badminton sporuna sağladığımız  destek ile sporcularımızın Balkanlar’da ve Avrupa’da her zaman başarılı oldular ve bundan sonra da olacaklarını umut ediyor ve  bu sorumluluğu taşıdığımızı ifade etmek istiyorum.” dedi.

Başkan Karakoç ; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ,  Badminton İl Temsilcimize bu vesileyle ilimizdeki tüm  basın ve yayın organlarına Spora ve Kulübümüz Sporcularının başarılarına verdiği destek ve değer için Teşekkür ediyorum. dedi.

 

 

Editör: Doğu Gazetesi