TFF 2. Lig Beyaz grupta 24 Erzincan Spor deplasmanda karşılaştığı Pazar Spor’u farklı mağlup ederek üst sıralara doğru tırmanmaya başladı. Ligde ilk deplasman galibiyetiyle tanışan 24 Erzincan Spor ligde ileri ki haftalar için ümit verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan 24 Erzincan Spor karşılaşmanın 3. Dakikasında Muhammed Demirci’nin golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını devam ettiren 24 Erzincan Spor karşılaşmanın 10. Dakikasında Oktay Balcı ile farkı 2’ye çıkardı. 2-0’dan sonra kontrollü oynamaya çalışan 24 Erzincan Spor karşılaşmanın 15 ve 18. Dakikalarında Pazar Spor’dan Mehmet Demirözü attığı iki gole engel olamayınca karşılaşmanın ilk devresi 2-2 sonuçla sona erdi.

2. devrede baskılı oyununu devam ettiren 24 Erzincan Spor 62. Dakikada Muhammed Demirci’nin golü ile karşılaşmada tekrar üstünlüğü ele geçirdi. Golden sonra kontrollü oynamaya devam eden 24 Erzincan Spor maçın 71. Dakikasında Ozan Papaker ile farkı tekrar ikiye çıkardı. Karşılaşma 24 Erzincan Spor’un 4-2 üstünlüğü ile sonra erdi. 24 Erzincan Spor Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler maçından da üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Editör: Doğu Gazetesi