Erzincan Müftülüğü’ne bağlı Tekinler Kız Kur’an Kursu 4-6 Yaş Grubu minik öğrencileri, hazırladıkları bir program ile Mevlid-i Nebi Haftasını kutladılar.

Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen’in takdimini yaptığı programda İl Müftüsü Burhan Çakır açılış konuşması yaparak misafirleri selamladı ve icra edilen program dolayısıyla öğrencilere, öğreticilerine ve ailelerine teşekürlerini ifade ettiler.

Erzincan Müftülüğü Konferans Salonunda icra edilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve anlamının sunumuyla başladı. Minik öğrenciler; Sübhâneke Duası ve İhlâs Suresi okunması, Seçme Hadislerden bir demet, Salli-Barik dualarının okunması, “Peygamberimizi Görmek İçin” adlı klibin toplu seslendirilmesi, “Benim Peygamberim” skecinin topluca seslendirilmesi, “Sensin Doğru Ey Nebi” şiirinin okunması, Sadaka Taşı skeci, Hz. Peygamberin Vefâsı, “Haydi Gülümseyin” skecinin gösterimi ve Peygamberim Sen Benim adlı marş eşliğinde minik öğrencilerin toplu gösterisiyle izleyicilere coşkulu bir etkinlik sergilediler.

Editör: Doğu Gazetesi