Törene İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Erol Nevrozoğlu, Askerlik şubesi Başkanı Per. Astğm Duran Șakalak, Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu Müdürü Derya Gültekin, Mamahatun 17 Şubat İlkokulu Müdürü Sebahattin Yılmaz, Șehit Recep Gündüz İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Zeynep Duran, ve kurum müdürleri ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Program 2.A Sınıfı öğretmeni Mehtap Öztürk ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları yıl sonu resim sergisinin açılışı ile birlikte başladı.

Devamında öğrenciler sırasıyla, Ana sınıfı öğretmeni Ümmügülsüm Haykır, 1.A.sınıf öğretmeni Muhammed Mustafa Akyüz, 1.B.sınıf öğretmeni Ayşe Yıldız, 2.A.sınıf öğretmeni Mehtap Öztürk, 3.A.sınıf öğretmeni Özlem Erdem, 4.A.sınıf öğretmeni Öznur Polatcan nezaretinde, ilkokul öğrencilerinin müzikli dans gösterileri, mezuniyet ve kep atma töreninin ardından program sona erdi. Yapılan program katılımcılar tarafından takdir ve büyük beğeni topladı.

Okul Müdürü Muhammet Diler ve Müdür Yardımcısı Yavuz Kaya Bu güzel etkinlik ve organizasyon sebebiyle öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ettiler. Mezun olan öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilediler.

Editör: Doğu Gazetesi