Trendyol Süper Lig'de 34. haftada düdük çalacak hakemler Trendyol Süper Lig'de 34. haftada düdük çalacak hakemler

Meler'in iddialarını sorgulayan Çakar, "Darp edildin, bu ülke sana sahip çıktı, ama Emre Belözoğlu'na iftira atmışsın. Görüntülerde ikiniz sarmaş dolaş koridorda polisler eşliğinde ilerliyorsunuz. Olmadı, yalan söylemişsin" şeklindeki paylaşımında olaya farklı bir perspektif getirdi.

Halil Umut Meler, yaşadığı tekmeli saldırının ardından Emre Belözoğlu'nu suçlayarak tepkisini dile getirdi. Ancak soyunma odası görüntülerinde Belözoğlu'nun Meler'e sarılarak konuştuğu ortaya çıktı. Belözoğlu da bu iddiaları reddederek olayın ardından Meler'e özür dilediğini ve yardımcı hakemin ifadesiyle yaşananları doğruladığını belirtti.

Ahmet Çakar, görüntülerin ortaya çıkması üzerine Meler'e yönelik eleştirilerde bulundu. "Darp edildin, bu ülke sana şartsız sahip çıktı, ama Emre Belözoğlu'na iftira atmışsın" diyerek Meler'in iddialarını yalanladı.

Geçmişte Emre Belözoğlu'na Yönelik Suçlamada Bulunmuştu!

Olayın ardından Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu'nu suçlamış ve şu sözleri dile getirmişti: “Emre Belözoğlu, bacak kadar boyun var türlü türlü huyun var. Bu olayları kışkırtan sensin.”

Editör: Doğu Gazetesi