Haber: Merve KİRAZ

Dünyaca ünlü maden suyu markasında dışkı örneğine rastlandı Dünyaca ünlü maden suyu markasında dışkı örneğine rastlandı

Toplantıların 7’ncisi 01 Kasım 2022 Salı günü Saat. 18:00 da Yeni Mahalle ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Yeni Mahallede bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda yapılacak.

Toplantılarda Belediye tarafından Mahallerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor. 

Toplantılar Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, toplantının yapıldığı Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bekir Aksun ile görüşerek istek ve önerilerini dile getiriyorlar.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun toplantılar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor"  Programları kapsamında 7’ncisini 01 Kasım 2022 Salı günü Saat. 18:00 da Yeni Mahalle ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Yeni Mahallede bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda yapacağız.

Yeni Mahalle ve Kazım Karabekir Mahallesinin kıymetli sakinleri ile bir araya gelerek Erzincan Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları anlatıp, yapacağımız çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz.

Bu toplantılarımızın devamını diğer Mahallelerimizde de gerçekleştirerek Vatandaşlarımızı dinleyip isteklerini yerine getirmeye devam edeceğiz.

Yeni Mahalle ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Yeni Mahallede bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda yapacağımız toplantıya Tüm Mahalle Sakinlerini ve Vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi