Belirli sektörlerde yapılacak tek seferde 750 TL ve üzeri her harcamaya 50 TL, toplamda 850 TL kazandıracak. Yılın son günlerine özel bu kampanyaya katılanlar 1 Ocak 2024 tarihine kadar üye işyerlerinden yapacakları harcamalarda indirim fırsatını elde edecek. Kampanyaya yalnızca sms ile katılım sağlanabilir.

800 TL İndirim Nasıl Kazanılır?

Kampanyaya katılmak isteyenlerin cep telefonunun mesaj kısmına YENIYIL yazıp bir boşluk bırakarak AL yazıp bir boşluk bırakmadan 8 haneli müşteri numarasını SMS yolu ile 4454'e göndermesi yetecek.

Hayatınızı Değiştirebilecek 5 Finans Tavsiyesi Hayatınızı Değiştirebilecek 5 Finans Tavsiyesi

Kampanya dönemi sona erdiğinde bireysel kredi kartı kullanıcıları için kazanılan nakit ödül 5 Ocak 2024 tarihinde hesaba aktarılır. Kampanyadan her müşteri en fazla 800 TL kazanabilir. Peşin ya da taksitli harcamalar dikkate alınacaktır.

Kart Harcamasına 800 TL İndirim Kazanmanın Şartı Nedir?

Albaraka'nın fiziki ya da sanal kredi kartı kullanıcısına özel sunduğu bu kampanya kasap, manav, gıda, şarküteri, giyim, aksesuar, optik, kozmetik sektörlerinden yapılacak tüm harcamalarda geçerlidir.

Peşin, taksitli ya da dijital kart ile yapılacak harcamalar dikkate alınır. Kampanyadan yararlanarak 800 TL indirim kazanmak isteyenlerin bankada en az 1 adet bireysel kredi kartı bulunması gereklidir.

Editör: Doğu Gazetesi