ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden paylaşılan sınav soru ve cevapları öğrenci adayları tarafından yakından takip edilmeye başlandı. 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan AÖL 1.dönem sınavı 1. ve 2. oturumlarına yönelik araştırmalar başladı.

AÖL 1.Dönem Sınav Kitapçığı Yayınlandı mı?

Her ders için 11 soru sorulan ve 25 dakika süre verilen Açık Öğretim sınavında ders geçme notunun 45 olduğu biliniyor. Öğrencilerin en az 9 soruya doğru yanıt vermesi belirtilen bu dereceye ulaşmaya yetiyor.

2023-2024 1.dönem AÖL sınav takvimi 3 farklı oturumda gerçekleştirilecek. Bugün ilk oturum gerçekleştirildi. Konuyla ilgili tüm detaylar Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden aktarıldı.

AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçlar Ne Zaman Belli Olacak?

1. dönem AÖL sınav sorularının açıklanma tarihi de kılavuzda yer verildi. 27 Aralık 2023 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden sınav sorularına ve cevap anahtarına ulaşım sağlanabilecek. Sınav sonuçları ise net olarak 24 Ocak 2024 tarihinde erişime açılacak.

İlkokul öğrencileri sokak hayvanları konusunda bilgilendirildi İlkokul öğrencileri sokak hayvanları konusunda bilgilendirildi

Editör: Doğu Gazetesi