Vali Aydoğdu, Türkiye - Azerbaycan Kadın A Millî Takım müsabakası hakkında bilgi aldı Vali Aydoğdu, Türkiye - Azerbaycan Kadın A Millî Takım müsabakası hakkında bilgi aldı

Merve KİRAZ

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda şehir genelinde başlatmış oldukları asfalt serim çalışmalarını bir bir tamamlıyor. Bu kapsamda Yoğurtlu Mahallesi’nde 9 bin 180 metre uzunluğunda, 8 bin 257 ton asfalt serimi işi tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün üst yapı projelerinin bu seferki durağı Yoğurtlu Mahallesi oldu. Mahalle’de asfalt serim çalışmaları yapıldı. Çalışmalar kapsamında Yoğurtlu Mahallesi’nde 9 bin 180 metre uzunluğunda, 8 bin 257 ton asfalt serimi işi tamamlandı.

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Bekir Aksun, Erzincan’a yakışır yollar yapmaya devam ettiklerini belirtti. Yollarda asfalt çalışmalarının süreceğini vurgulayan Başkan Aksun,”Erzincan Belediyesi olarak asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Şehir genelinde ihtiyaç duyulan her mahallede çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Erzincanımıza yakışır yollar yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı kullanımlar diliyorum.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi