Nörolog Dr. Mehmet Yavuz'un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada 30 hekim, iki gün boyunca hem anılarını yad etti hem de Erzincan'ın turistik güzelliklerini keşfetti.

Erzincan’da yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla semt pazarlarında fiyatlar düştü Erzincan’da yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla semt pazarlarında fiyatlar düştü

Dr. Mehmet Yavuz'un memleketi Erzincan'ın İliç ilçesine bağlı Sularbaşı mahallesinde otantik bir köy ziyareti gerçekleştiren hekimler, geleneksel keşkek ikramının ardından halay çekerek eski günleri andılar. Türkiye'nin farklı illerinden gelen mezunlar, Erzincan'ın ve İliç'in doğa harikası güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirerek Dr. Mehmet Yavuz'a teşekkür ettiler.

Etkinliğe Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İliç Belediye Başkanı Mehmet Elçi ve çevre köylerin muhtarları da katıldı. Programın sonunda ise farklı branşlarda uzmanlaşan hekimler, mahalle sakinlerini muayene ederek sağlık tavsiyelerinde bulundular.

Bu anlamlı buluşma, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 1985 yılı mezunlarının dayanışmasını ve dostluklarını pekiştirirken aynı zamanda Erzincan'ın turizm potansiyelinin tanıtımına katkıda bulundu.

Editör: Adem Küçükkaya