Haber: Merve KİRAZ

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un “Mahalleli Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programları vatandaşların takdirini topluyor. Bu hafta 16’ncısı düzenlenecek olan toplantı bugün saat 19:00 da Mengüceli Mahallesi Erzincan Ortaokulu toplantı salonunda yapılacak.

Her hafta düzenli olarak yapılan toplantılarda Belediye tarafından Mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor.  Toplantılar Vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılanırken, toplantının yapıldığı Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bekir Aksun ile görüşerek isteklerini ve önerilerini dile getiriyorlar.

FLO'dan "23 Nisan koleksiyonu" FLO'dan "23 Nisan koleksiyonu"

Başkan Aksun, toplantılar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; Mahalle toplantılarımza düzenli olarak devam ediyoruz. Erzincanımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. "MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor"  Programları kapsamında bu hafta 16’ncısını düzenleyeceğimiz  toplantıda kıymetli mahalle sakinleri ile bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları anlatıp, yapacağımız çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz. Yapacağımız toplantıya tüm Mahalle sakinlerini ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi