Grand Akbaş Salonu’nda düzenlenen programa Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Doktor Babürşah Taşlı, Erzincanlı iş adamı Tan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Erzincan’da görev yapan hekimler katıldı.


Programda konuşma yapan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Doktor Babürşah Taşlı, tıbbın zor bir sanat olduğuna değinerek, tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş yaptığı konuşmada; “ülkemizde son yıllarda sağlık alanında yapılan reformlar, sağlık güvencesinin toplumun her kesimini kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması, modern zamanın şartlarına uygun olarak dizayn edilmiş sağlık tesisleri, modern tıbbi cihazlar, tıp eğitiminde kaydedilen ilerlemeler ve teknolojik imkânların da kullanımıyla insanlarımızın aldığı sağlık hizmetlerinde çok önemli bir iyileşme sağlamıştır. Bu vesileyle kendilerini insan hayatını korumaya ve kurtarmaya vakfetmiş, gayesi insanı yaşatmak olan tüm hekimlerimizin ve fedakâr sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” diye konuştu.


Konuşmaların ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş tarafından Erzincanlı iş adamı Tan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tan’a, sağlık sektörüne sunmuş olduğu desteklerinden ötürü plaket verildi.


Öte yandan Erzincanlı iş adamı Tan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tan, Erzincan da sağlık sektöründe önemli başarılara imza atmış olan hekimlerin arasından iki aileye çekilişle Kıbrıs tatili hediye etti.

Editör: Doğu Gazetesi