45.si düzenlenecek olan KKDT yeni sezon hazırlıklarına Kemahlılar Derneği’nde yapılan toplantı ile start verildi. Geniş bir katılımla yapılan toplantıda Dernek Baskanı Hüseyin Çakmaktaş yaptığı konuşmasında, genel çalışmalar ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Turnuva Başkanı Zühtü Özberk, turnuva çalışmaları ve gelişmeleri hakkında bilgi vererek, katılmak isteyen köylerin müracaat etmeleri için sürenin başladığını hatırlattı.

Toplantıya Katılan EKEV Başkan Yardımcısı İhsan Payalan ve ERSİAD baskan yardimcısı, Mehmet Yıldız, 12 Şubatta düzenlenecek olan Erzincan’ın Kurtuluşu programı hakkında bilgi vererek katılım için destek sağlanmasını beklediklerini belirttiler.
Daha sonra Şerafettin Ulutürk, Bekir Sevinç, Süleyman Birdal, Şemsettin Akçakaya, Harun Yücedal, Birol Babacan, Fatih Tanuğur, Emrah Dede, söz alarak turnuva hakkındaki görüşlerini, beklentilerini ve tekliflerini hazirunla paylaştılar.
Konuşmacıların soru ve önerileri için, Baskan Huseyin Çakmaktaş, Baskan Yardimcısı Aziz Kondur ve Turnuva Başkanı Zühtü Özberk tarından bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıya Turnuva kurucularından Şükrü Ünal, Süleyman Payalan, Bekir Sevinç, EKEV Baskan Yardimcısı İhsan Payalan, ERSİAD Baskan Yardımcıs Mehmet Yıldız, ERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Manav, AK Parti İl Baskan Yardımcısı Fuat Günday, Koy Dernek Başkanları, Köy Spor Başkanları ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Annesini ayı yiyen keçi artık büyüdü Annesini ayı yiyen keçi artık büyüdü

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz