Haber: Eyyup TAŞ

Erzincan Fenerbahçeliler Derneğinin yeni lokalinin açılışını yapmak, Erzincan ve Hamburg Derneklerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesine destek vermek amacıyla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar Erzincan’a geldi.

Sabah saatlerinde Erzincan’a gelen Başkan Ali Y. Koç ile Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fethi Pekin, Ruşen Çetin, Can Gebetaş ve Dernekler İletişim Yöneticisi Asil Ramazan Erkan‘ı Erzincan Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Atilla Sönmez, Hamburg Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Çömlek, Erzincan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nafi Emre Uçar, dernek yöneticileri, atletler ve taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Masa Tenisi Süper Lig 6. etap müsabakaları başladı Masa Tenisi Süper Lig 6. etap müsabakaları başladı

Programa katılan Belediye Başkanı Bekir Aksun “Erzincan Fenerbahçeliler Derneği'nin yeni Lokalinin açılış törenine katılmak üzere ilimize gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç ve Yöneticileri ile düzenlenen programda bir araya geldik. Nazik davetlerinden dolayı Sayın Koç ve Yönetimine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Doğu Gazetesi