Mars ve Venüs – aşk gezegenleri – şubat boyunca birlikte seyahat ediyor ve sırasıyla 13 Şubat ve 16 Şubat’ta Kova burcuna girecekler. Bakalım Şubatta hangi burç nasıl etkilenecek

Koç

Sevgili Koç’lar, Şubat ayıyla birlikte sosyal kelebek moduna giriş yapmış bulunuyorsunuz. Özellikle 5 Şubat’ta arkadaşlık alanınıza giriş yapan Merkür ile birlikte bu enerji daha da güçleniyor. Şu anda arkadaşlarınızla bağlantı kurmak öncelikli hale geliyor. Şubat’taki yeni ay, çevrenizi genişletmenize yardımcı olacak ve daha büyük topluluklara dahil olmak için sizi yönlendirecek. Takım çalışması başarı getirir, bu nedenle arkadaşlarınızın kabul edin.

17 Şubat’ta Balık burcuna geçişle birlikte enerjiler içsel hale geliyor, bu nedenle kendinizi toparlamak için yalnız zaman geçirmek önemli olacak. Enerjiler sizi acı veren geçmiş anılarla yüzleşmeye zorluyor. Eğer cesur olabilirseniz zayıflıklarınızı güce dönüştürebilirsiniz! Sorumluluklar bir sonraki hafta ortaya çıkacak, ancak 24 Şubat’taki dolunay sizi her şeyden kendinize odaklanmaya itiyor. Sağlığınızı ilk sıraya koymak isteyeceksiniz.

Boğa

Bu ay, kariyer fırsatları yükselişe geçiyor, ancak bazı değişikliklere açık olmanız gerekebilir. Bir dizi gezegen, hırslı onuncu evinizde bir araya gelmiş durumda, bu da kamusal imajınıza vurgu yaparak sizi profesyonel hedeflere yönlendiriyor. Otoritenizi ortaya koyun ve kendi liderlik tarzınızı ortaya çıkarın.  Dünya sizin eşsiz bakış açınıza ihtiyaç duyuyor! 9 Şubat’taki yeni ay, özellikle iş yerinde büyük adımlar atmak için önemli bir zaman, bu nedenle buna göre plan yapın.

Aşkta da ufuklarınızı genişletmek şu anda enerjiler tarafından destekleniyor, çünkü romantik yöneticiniz Venüs, yeni ayın etrafında kural tanımaz Uranüs ile etkileşime giriyor. Beklenmedik bir tanışma veya ilişkilerde heyecan verici bir değişiklik, Sevgililer Günü’nde önemli olacak. Balık burcu sezonu 18 Şubat’ta başladığında sosyal bağlantılara daha açık hissedeceksiniz. Birkaç gün sonra arkadaşlarınızla buluşmak veya topluluğunuzla bağlantı kurmak için harika bir zaman olacak.

İkizler

Şubat İkizler burcu için büyük fırsatlar ve geniş bir bakış açısı sunuyor. Ayın başında, kozmik yöneticiniz Merkür, 5 Şubat’ta felsefi dokuzuncu evinize giriyor, sizi düşünce kalıplarınızın dışına çıkmaya ve inanç sistemlerinizin sınırlarını zorlamaya teşvik ediyor. Bu yeni bakış açısıyla hayata baktığınızda, birkaç gün sonra gerçekleşecek olan yeni ayın enerjisini tam anlamıyla kullanabilirsiniz. Daha yüksek ideallere yönelin ve beklenmedik arzuları kucaklamaya hazır olun. Kalbinizi dinleyin.

23 Şubat’ta Merkür’ün profesyonel sektörünüze girmesiyle kariyerle ilgili sorunlar çözülüyor, ancak ertesi gün gerçekleşecek dolunayı kullanarak özel yaşamınızdaki birikmiş duygularla başa çıkmanız gerekecek. Gelecek sizin ellerinizde. Şubat, İkizler için manevi aydınlanmalar ve profesyonel ilerlemelerle dolu dönüştürücü bir ay olacak. Diğerlerinden öğrenmeye hazır olmalısınız. Siz çok zeki bir burçsunuz, ancak her şeyi bilmediğinizi kabul etmelisiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeç, şubat sizin için oldukça etkileyici bir ay olacak, ancak kendinize karşı dürüst olmak en önemlisi. Venüs ve Mars, ayın ilk yarısında ilişki alanında bir araya geliyor, romantik dinamikleri ve duyusal bağlantıları vurguluyor. 7 Şubat civarında gerçekleşen heyecan verici gelişmeler, anlayışlar veya değişiklikler, aşkta ne istediğinizi bulmanıza yardımcı olacak. İki gün sonra gerçekleşen yeni ay, ortaklıklarının yüzeyinin daha derinlerine inmenizi sağlıyor. İç güdünüze güvenin, sağlam sınırlar belirleyin ve kişisel sınırlarınızı yeniden ayarlamaktan çekinmeyin.

Güneş’in 18 Şubat’ta Balık burcuna geçmesiyle yeni zirvelere ulaşmaya başlayabilirsin. Ayın son bölümü, yeni ilgi alanları keşfetmek için heyecan verici bir zaman. 24 Şubat’ta Başak burcundaki yeni ay hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyor. Hem sevgililer günü için güzel hem de kişisel dönüşüm ve sihirle dolu zamanlar sizleri bekliyor.

Aslan

Bu ay, ilişkilerin ön planda olduğu bir döneme giriyorsunuz. 9 Şubat’taki yeni ay, aşkla ilgili niyetleri belirlemek için oldukça olumlu bir zaman sunuyor. Partnerinize aşırı eleştirel yaklaşmanızı tavsiye etmiyoruz. Ancak objektif bir şekilde düşünmek faydalı olacaktır. Duygularından uzaklaşıp ihtiyaçlarınızı daha net görebilmek için çaba sarf edin ve dürüst olun. 14 Şubat sevgililer günü, aşk gezegeni Venüs ve Mars’ın güçlü Plüto ile birleştiği hafta, derin bağlılıklar ve yoğun duygular getiriyor.

24 Şubat’taki dolunay geldiğinde eğer borcunuz varsa onları ödemek veya birine söz verdiyseniz onları tutmak için elinize fırsatlar geçecek. Ayın sonuna doğru ise ruhunuzun derinliklerinde yeni başlangıçlar meydana geliyor, bu nedenle bilinçaltınızın size ne anlatmaya çalıştığına karşı açık olmalısınız. Yıldızlar, size romantik bir sevgililer günü yaşatmak istiyor. Ancak, bir şartla: Vermek de almak kadar önemlidir.

Başak

Sevgili Başak’lar, bu ay Ocak ayında tam anlamıyla oturtamadığınız günlük rutininizi düzene koyacaksınız. Şubat 2024’ün ilk günleri, kozmik yöneticiniz Merkür’ün, güneşle birlikte iş ve sağlık alanlarında bir araya gelmesiyle başlıyor. Takviminizi gözden geçirin ve programınızı düzenleyin. 9 Şubat’taki yeni ay altında hayatınıza sağlıklı ve yenilikçi alışkanlıklar ekleyecek, rutininizde sınırları zorlamaya başlayacaksınız.

Sevgililer gününden önceki günlerde romantizmi sonuna kadar yaşayacaksınız. Aşk gezegeni Venüs, Uranüs ve rüya gibi Neptün ile uyumlu bir şekilde etkileşimde bulunarak duygusal açıdan sizi derinleştirecek. Ayın ikinci yarısında, Güneş ve Merkür ilişki alanınıza geçiş yapacak. Partnerinizle duygusal bir bağ kurmaya çalışın. 24 Şubat’ta burcunuzdaki dolunay ile başlayan ve 28 Şubat’ta Merkür’ün ortaklıklar alanında gerçekleşen enerjiler, isteklerinizi dile getirmeniz için sizi destekleyecek.

Terazi

Sevgili Terazi’ler bu ay sizi dolu dolu eğlence, tutku ve motivasyon bekliyor. Konuşkan Merkür, 5 Şubat’ta beşinci evinizde Güneş ile birleşerek heyecan verici yeni aşkları ve aynı derecede parlak fikirleri tetikliyor. İlham dolusunuz, bu yüzden 9 Şubat’taki yeni ay, size ya masal gibi bir ilişki ya da son derece karlı bir finansal girişim imkanı sunuyor. Yönetici gezegeniniz Venüs, 16 Şubat’ta Kova burcunda bulunan diğer gezegenlerle birleşiyor.

Balık burcu sezonu 18 Şubat’ta başladığında, kalbiniz sizi yönlendirecek. 24 Şubat’taki Başak burcundaki dolunay, hedeflerini gerçekleştirmenizde size yardımcı olacak. Kendinizi çok fazla eleştirmemeye dikkat edin. Merkür ve Satürn açısı, 28 Şubat’ta zirve yapacak, bu da hayatta yapmak istedikleriniz ve atacağınız adımlar konusunda size çok daha net bir görüş sağlayacak. Şubat aynı zamanda Venüs’ün aşkın yanı sıra güzellikle de ilişkilendirildiğini hatırlamanızı istiyor. Kendinize özen göstermeyi unutmayın.

Akrep

Şubat ayının başında, hayat ne kadar karmaşık olursa olsun, her zaman kendinize dönebileceğinizi hatırlamanız gerekiyor. Kova burcu sezonu, ailevi konuları ve derin duygusal anıları öne çıkararak evine enerji getiriyor. 9 Şubat’taki yeni ay, duygusal hislerle başa çıkmak adına yeni bir sayfa açmanıza yardımcı oluyor. Geleneksel ve modern yöneticileriniz Mars ve Pluto, sevgililer gününde nadir bir kavuşum yapacaklar. 

Venüs ve Mars, sevgililer gününe kadar olan haftada romantizm ve ilişki alanlarına olumlu etki edecek, beklenmedik güzel konuşmalara öncülük edecek. 18 Şubat’ta Güneş, duygusal Balık burcuna geçtikten sonra, ilişkilerinize daha fazla tutku ve duygu katılacak. Şubat ayının 24’ünde gerçekleşecek dolunay sırasında, gerçekten sizi heyecanlandıran şeylere odaklanmanız gerekiyor. Diğer insanların ne düşündüğü konusunda endişelenmeyi bir kenara bırakın.

Yay

Aylık burç yorumları yazımıza Yay ile devam ediyoruz. Sevgili Yay’lar, Şubat’ın ilk yarısında, enerji dolu bir döneme giriyorsunuz. 5 Şubat’ta konuşkan Merkür, iletişim evinizi ziyaret edecek, bu da sizin için çevrenizi genişletme ve uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla buluşma zamanı. Birkaç gün sonra Kova yeni ayı, yeni konuşmalar ve fikirlerle dolu bir dönem getirecek. Düşüncelerinizi özgürce paylaşın, çünkü insanlar sizin ne düşündüğünü bilmek istiyor!

18 Şubat’ta Balık burcu sezonu başlıyor ve bu duygusal su elementi enerjisi size de etki edecek. Sosyal yaşantınız yoğun geçmiş olabilir, bu yüzden ayın son bölümü, evinizde dinlenmek ve kalbinizde ne varsa ona odaklanmak için güzel bir zaman olacak. Ayrıca, 24 Şubat’taki dolunay, kariyerle ilgili konuları doruğa çıkarıyor, bu yüzden profesyonel fırsatlara hazır olun. Şanslı gezegen Jüpiter tarafından yönetiliyorsunuz, bu yüzden parayı kendinize çekiyorsunuz ama istemeniz gerek.

Oğlak

Sevgili Oğlak’lar, enerjiler Şubat ayında kendi gücünüzü hatırlamanız gerektiğini vurguluyor. Venüs ve Mars ayın ilk yarısında burcunuzda yer aldığı için sizi özellikle çekici kılıyor ve isteklerinizi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor. Ancak çok dikkatinizi dağıtmayın, çünkü iki gün sonra gerçekleşecek olan yeni ay tamamen parayla ilgili. 

Balık burcu mevsimi 18 Şubat’ta başladığında, güneş iletişim bölgenizi aydınlatmaya başlayacak ve sizi dostane ve yoğun bir enerjiyle donatacak. 24 Şubat’taki Başak burcundaki dolunay, hedeflerinizi aydınlatıyor ve sizi dilek dilemeye itiyor. Birkaç gün sonra, enerjiler sözlerinize daha fazla ağırlık ve güç kazandıracak. Yoğun bir gün sizi bekliyor. Ancak arkadaşlarınıza zaman ayırmayı unutmayın! Yeni bir ay yeni bir profesyonel döngü başlatıyor. Ay sonlarına doğru gerçekleşecek olan bir dolunay, dinlenmeyi de ihmal etmemeniz gerektiğini hatırlatıyor.

2024'ün en iyi saç düzleştirici modelleri önerisi 2024'ün en iyi saç düzleştirici modelleri önerisi

Kova

Sevgili Kova’lar, bu ay enerjiler sizi vurguluyor. Şubat’ın ilk haftalarında adeta parlıyorsunuz. Pluto, yakın zamanda burcunuza geri döndü ve Merkür, 5 Şubat’ta ona yetişiyor. İçgüdülerinize güvenin ve sözlerinizi düşünerek söyleyin. 9 Şubat’taki yeni ay burcunuzda gerçekleşecek, şans sizden yana. Farklılık yaratmanın ve kendi kurallarınızı koymanın zamanı geldi.

Aşk gezegeni Venüs ve Mars, sevgililer günü civarında burcunuza giriyor, çekiciliğinizi arttırıyor ve sizi gizemli bir şekilde çekici kılıyor. Bu ikili 22 Şubat’ta mükemmel bir kavuşum gerçekleştiriyor, bu yüzden kalbinizde ne varsa peşinden koşmak için harika bir zaman. Ayın son haftalarında, güneş ve Merkür para konusunda size yardımcı oluyor. 24 Şubat’taki dolunayda, manevi güçleriniz yüksek olacak, bu nedenle bu aydınlatıcı enerjiyi kullanarak zihinsel veya duygusal engelleri ortadan kaldırmak için kullanabilirsiniz.

Balık

Aylık burç yorumları yazımızı Balık burcu ile bitiriyoruz. Aya başlarken, enerjiniz biraz düşük olabilir ancak doğum günü sezonunuzun başlamasıyla birlikte yeni başlangıçlar kapıda. Tatlı Venüs ve asi Mars, ayın ilk yarısında arkadaşlık alanınızda bir araya geliyor, bu da çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmayı kolaylaştırıyor. Ancak sosyal enerjiniz hızla tükeniyor gibi hissedebilirsiniz, bu nedenle 9 Şubat’taki yeni ayda dinlenmeye zaman ayırın ve manevi tarafınızla bağlantı kurun. Biraz yalnızlık ve sessiz zaman size iyi gelecek.

Sevgililer gününde işleri sakin tutmak isteyebilirsiniz. 18 Şubat’ta Balık burcu sezonu başlıyor, yani kozmik spot ışığı resmi olarak sizin üzerinizde, sevgili Balık’lar! Birkaç gün sonra Merkür de burcunuza geçiyor ve yeni fikirleri ve sosyal enerjiyi beraberinde getiriyor. Ancak şunu unutmayın ki bu ay özellikle “hayır” deme becerisi geliştirmeniz ve sınırlar koymanız gerekecek.

Editör: Saliha Kara