Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent,  Ankara Üniversitesi Rektörü ve Sağlık Bilim Üniversitesi rektörünü ziyaret etti. 

2024-TUS ve STS Tıp Doktorluğu 1. dönem sınavları pazar günü yapılacak 2024-TUS ve STS Tıp Doktorluğu 1. dönem sınavları pazar günü yapılacak

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Sağlık Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile Sağlık Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Ekinci, Sağlık Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı. Prof. Dr. Kemalettin Aydın ve Sağlık Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Karakoç’unda hazır bulunduğu ziyaret kapsamında Tıp Fakültesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Rektör Levent, üniversiteler arası akademik iş birliği ve proje fırsatlarının önemli olduğunu ifade etti. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz