Erzincan Belediyesi yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Hasar gören yollarda bakım onarım çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Erzincan genelinde yollarda zamanla oluşan bozulmalar ve çökmelere karşı çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce tespit edilen mahalle ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında Ergenekon Mahallesi ve Ekşisu mesire alanında asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Erzincan genelinde tespit edilen ve programa dâhil edilen tüm mahalle ve sokaklarda bakım onarım çalışmaları devam edecek.

Yapılan çalışmalarla Erzincan’da ulaşım kalitesinin korunmasını sağladıklarını belirten Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Şehrimizin her noktasında planlı ve vatandaşlarımızın memnuniyetini ön planda tutacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üst yapıda çözüm bekleyen sorunları gideriyoruz. Bu kapsamda bozulan hasar gören yollarda asfalt yama çalışmaları ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla devam ediyor. Kaldırım ve yollarda yaptığımız çalışmalarla trafik akışını ve yaya ulaşımını daha güvenli kaliteli hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte güçlü bir şekilde şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi