2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı Azerbaycan'ı 1-0 mağlup etti. A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktör Necla Güngör Kıragas maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına Erzincan halkına ve yerel yönetimine teşekkür ederek başlayan Kıragas "Maça o kadar kıymetli hazırlandık ve o bize o kadar kıymet vererek destek oldular ki onlara buradan hürmetlerimi sunuyorum." dedi.

10 bin 854 kişiyi ağırladık!

Kıragas, "Nerede takımın temposu düşse orada ayağa kaldıran, golde bizimle inanılmaz bir sevinç yaşayan, her pozisyonun içerisinde olan bir seyirciyle beraber oynadık. İşte zaten Türk olmak, milli maç oynamak, bayrağı simgeleyen işlerin içerisinde yer almak bu yüzden önemli. Bizler geçmişte, 15 sene öncesinde 10 kişiyi geçmeyen sadece oyuncularımın arkadaş ve ailesinin olduğu maçlardan bugün 10 bin 854 kişiyi ağırladığımız, bize destek olunan süreçleri yaşıyoruz. izim için son derece gurur veren günler." ifadelerini kullandı.

Erzincan'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 firari hükümlü yakalandı Erzincan'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 firari hükümlü yakalandı

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı Dünya Standartlarında Bir Stadyum

Stadyumu oldukça beğendiğini dile getiren Kıragas, "Öncelikle buranın yaşayan bir stadyum olması, çevresinin, etrafının bütün insanlara açık olması, merkezde ki konumuyla beraber tüm insanları kapsıyor olmasından dolayı devletimize ve stadı yapanlara çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizler stadyumları sadece 15 günde bir, bir maç için açmamalıyız. Stadyumlar hepimizin, bir şehre mal oluyor. Şehirdeki insanların burada bütünlüğü sağlamış olması bence dünya standartlarında bir stadyum! " şeklinde konuştu. 

Editör: Sena ERDOĞAN