"Minik Adımlar Polis ile Beraber Teknolojinin Peşinde" "Minik Adımlar Polis ile Beraber Teknolojinin Peşinde"

Adaylık müracaatlarının son günü Erzincan'da Cumhur ittifakına ters köşe yapan Ak Parti'nin geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı görevini yürüten Yüksel Çakır için Ak Parti İl Başkanlığı'ndan bir açıklama yapıldı.  

Çetin Özyurt İmzasıyla gönderilen basın bülteninde Yüksel Çakır'ın ismi anılmadan partiden istifa ettiği hatırlatılıyor.

Açıklamada Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği mevcut belediye Başkanı Bekir Aksun'un Cumhur ittifakı tarafından destekleneceği, Ak kadroların başka bir oluşumun içinde yer almayacağı ifade ediliyor.

Açıklamada şu ifadelere yer veriliyor

''Bizlerin AK Parti teşkilatları olarak Erzincan Merkez’de AK Kadrolar olarak bizler mensubu olduğumuz partimize sadakat göstererek Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve İttifak ortağımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde kurdukları ittifak ruhuyla hareket edeceğiz. 
Bizler AK Parti Teşkilatı olarak Erzincan’ımızın her mahallesinde, her  sokağında tüm kademelerimiz ile seçim çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Erzincan’da Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Bekir Aksun’un rekor bir oy ile seçilmesini sağlamak için var güçümüz ile çalışarak Erzincan’da tarih yazacağız.

Bizler ile organik bağı kalmayan, AK Parti siyaseti üzerine, kendi  siyasetini inşa etmeye çalışanlar ve bugün adaylığını açıklayan bağımsız belediye başkan adayının da bugün itibari ile AK Partimiz ile herhangi bir bağı kalmamıştır. Tüm hemşehrilerimize  saygı ile duyurulur. 

Vatandaşlarımızı Erzincan Merkez’de Cumhur İttifakımızı desteklemeye, İl Genel Meclisi’nde ve İlçe Belediyelerimiz de ise AK Partimizi desteklemeye davet ediyorum'' dedi.

Editör: Mücahit Özdemir