Ak parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım tırları ile deprem bölgelerine ulaşan Ak Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, bölgede yaşanan deprem sonrası yapılan deprem çalışmalarını yerinde incelediler. 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetinde ki depremler sonrasında afet bölgesinde bulunan Sorumluluk alanımız Malatya ilimiz de yapılan çalışmalara destek veren AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, burada yapılan çalışmalara destek verirken ilimizden de hazırlanan yardım tırları nın bölgeye ulaşmasını sağlayarak bölge de olan deprem zede vatandaşlarımıza dağıtım organizasyonunda yer aldılar. Yaşanan deprem sonrası yaraların biran önce sarılması için tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu ifade eden AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, biz biriz ve birlikte bu felaketin yaralarını saracağız. Deprem de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz dediler.

AK Parti teşkilatları olarak deprem bölgelerimiz için hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Bu davanın yükünü sahada çeken enerji depomuz gençlerimizi çalışma yapmak ve mağdurlara destek olmaları için deprem bölgesine uğurladık. 
Allah bölgedeki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.” dediler

Buğdaylı Fayı 6 büyüklüğüne kadar deprem üretebilir Buğdaylı Fayı 6 büyüklüğüne kadar deprem üretebilir

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz