Tunceli'de Rafting Türkiye Kulüpler Kupası yarışları sürüyor Tunceli'de Rafting Türkiye Kulüpler Kupası yarışları sürüyor

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun organize ettiği Küçükler Atletizm Takım Şampiyonası'nın Erzincan ayağı sona erdi ve finale katılacak takımlar belli oldu. Toplamda 26 takımın ve 205 sporcunun mücadele ettiği yarışlar, heyecan dolu anlara sahne oldu.

U14 kategorisinde kızlar ve erkeklerde gerçekleşen yarışlarda, başarılı performans sergileyen takımlar finale yükselmeye hak kazandılar.

Erzincan Müstakil Atletizm Pistinde yapılan yarışlarda Kızlar kategorisinde, 13 takım arasından sıyrılan ve birinci olan takım Erzincan İl Karması oldu. Onları Trabzon İl Karması, Ordu Gençlik ve Spor İl Karması ve Muş İl Karması takip etti.

Erkekler kategorisinde ise, mücadeleci ruhlarıyla dikkat çeken takımlar arasında Iğdır Karakoyunlu Gençlik Spor Kulübü birinci sırayı aldı. Ardından Erzincan İl Karması, Iğdır Gençlik Spor İl Takımı ve Ordu Gençlik ve Spor İl Karması geldi.

Dereceye giren sporculara madalyaları Erzincan Gençlik ve Spor Müdürü Volkan Burak Mumcu ve Şube Müdürü Hakan Aksaray tarafından verildi.  Bu başarılı takımlar, 9 Temmuz 2024 tarihinde Sivas'ta düzenlenecek finallere katılmaya hak kazandılar.

Atlatizm (4) 1280X853Atlatizm (1) 1280X853Atlatizm (2) 1280X853

Editör: Merve Kiraz