Başkan  Aksun mahalle toplantılarına Kavakyolu Yerleşkesi, Gölcük ve Hamidiye Mahalleleri ile devam etti.

Erzincan Belediyesi tarafından "MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor"  sloganı ile başlatılan ve yoğun ilgi gören Mahalle toplantıların 21’ncisi Kavakyolu Yerleşkesi, Gölcük ve Hamidiye Mahallesi sakinlerinin katılımı ile Org. Selahattin Demircioğlu Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Eşi Ürküş Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ayaz, MHP Tercan İlçe Başkanı Yalçın Tombul, TÜRKAV İl Başkanı Kürşat Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Kavakyolu Yerleşkesi, Gölcük Mahallesi Muhtarı Gürsel Doğan, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Yakup Türkoğlu ve Mahalle halklarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı ilgi gördü.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 Yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Programda konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur Kavakyolu Yerleşkesi, Gölcük ve Hamidiye Mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Kavakyolu Yerleşkesi, Gölcük Mahallesi Muhtarı Gürsel Doğan ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Yakup Türkoğlu ise konuşmalarında; Mahallelerinde yapılmasını istedikleri işler hakkında isteklerini anlatarak,  toplantının yapılmasından dolayı Başkan Aksun’a da teşekkür ettiler.

Programda Konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ise, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Aksun’a teşekkür etti.

Başkan Aksun ise konuşmasında şunları ifade etti;  “Kavakyolu’lu değerli hemşerilerim bu tür toplantıları tüm mahallelerde yapmaya başladık ve devam ediyoruz. Bugün ise Kavakyolu Yerleşkemizin Gölcük ve Hamidiye Mahallesisin sakinleri ile buluştuk. Erzincan’a bugüne kadar yapmış olduğumuz yatırımları görselde sunduk. Bunlarla ilgili daha yapılacak birçok işin olduğunu hemşerilerimiz ile bir araya geldiğimizde istişare ettik ve bugünde Kavakyolu’lu hemşerilerimle ne yapabilirizi istişare etmek için buradayız. Erzincan her şeyin en güzeline layık, hizmetlerin en iyisini en kalitelisini sizlere sunabilmenin gayretinde olan tüm mesai arkadaşlarıma, Belediye Meclis üyelerime teşekkür etmek istiyorum. Erzincan yaşanılabilir şehirlerin ilk sıralarında gelmekte, bu şehrimize hep birlikte el birliği ile sahip çıkacağız.” 

Seçmen ve sandık sayıları belli oldu Seçmen ve sandık sayıları belli oldu

Başkan Aksun’un konuşmasının ardından soru – cevap kısmına geçildi. Mahalle halkının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar. 
Programın son bölümünde ise Kavakyolu Yerleşkesi, Gölcük Mahallesi Muhtarı Gürsel Doğan ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Yakup Türkoğlu Başkan Bekir Aksun’a Mahallelerinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek Plaket taktim ettiler.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz