Erzincan Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, 12 Eylül Pazar günü Erzincan’da yapılacak olan Bölge İstişare Toplantısı öncesi bir basın açıklaması yaptı.

İl Başkanı Salih Aksu açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin, "Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023” - “Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler" konsepti ile 4 Eylül’de Afyonkarahisar’dan başlayan bölge istişare toplantılarımız, 12 Eylül Pazar günü Erzincan’da yapılacaktır.

Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Elazığ, Erzurum, Iğdır, Kars, Muş ve Tunceli illerimizin İl Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyelerinin ve çok kıymetli dava arkadaşlarımızın katılacağı bölge istişare toplantımıza Erzincan Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak ev sahipliği yapacağız. 11 ilimizden gelen çok kıymetli dava arkadaşlarımızı Erzincan’ımızda en iyi şekilde ağırlayacak ve toplantımızı toyumuzu bir bayram havasında geçireceğiz.

Bölge istişare toplantımızın divan kurulu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Kamil Aydın, Milletvekili Sayın Yaşar Karadağ, MYK üyeleri SayınAdem Yurdagül, Sayın Alper Erdem, Sayın Hasan Özarslan, Sayın İdris Aydın, Sayın Muhammed Köse, Sayın Mustafa Bahadır Çiçek, MDK üyeleri Sayın Cemil Yavuz Aksu ve Sayın Taner Gökçek şeklinde olacaktır.

12 Eylül Pazar günü saat 13:00’da Erzincan Merkez Spor Salonunda yapacağımız bölge istişare toplantımıza tüm dava arkadaşlarımız davetlidir. Toplantımızın Ülkücü Harekete ve memleketimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi