Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Regaip Kandili nedeniyle yazılı mesaj yayımlayarak; “Aziz Milletimizin ve bütün İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin Milletimizin ve İslam âleminin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi. 

Başkan Aksun mesajında şu ifadelere yer verdi; “Üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaip Kandili'ne ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. 
Rahmet ve bereket ayları olan üç ayların başlangıcını müjdeleyen mübarek Regaib Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin Regaip Kandili'ni kutluyorum.
Regaip kandilinde Allahü Teâla müminlere ihsanlar ve ikramlar yapar bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur.

Bu mübarek gecede ibadet şuuru içinde kalp kırmaktan kaçınmalı, kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Regaibi ve üç ayları gerçek anlamda değerlendirmek de ancak bu yolla mümkün olur. 

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin ve bütün İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin Milletimizin ve İslam âleminin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

Muş'ta ekipler karlı yolları aşarak enerji nakil hattındaki arızayı onardı Muş'ta ekipler karlı yolları aşarak enerji nakil hattındaki arızayı onardı

Eyyup TAŞ

Editör: Merve Kiraz