Vodafone Red aboneleri için geçerli olan kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek. Uzun süredir hayalini kurduğunuz yurtdışı seyahatini ucuzlatan o özel kampanya yalnızca Vodafone aboneleri için geçerli olacak.

Çiğ süt üretimi azaldı Çiğ süt üretimi azaldı

Kampanya dönemi boyunca Vodafone Red abonesi olup kampanya kodunu kullanarak katılım sağlayanlar yurt dışı uçak bileti alımında 300 TL'ye kadar indirim fırsatı elde ediyor. Vodafone Red aboneleri için geçerli olan bilet alımına indirim kampanyası Seyahat Yanımda uygulaması üzerinden yapılacak uçak bileti alımında geçerlidir.

Yurtdışı Uçak Bileti Alımına 300 TL İndirim Şartları Nedir?

Kampanyayı değerlendirebilmek için Vodafone'da kayıtlı iletişim numarasının ödeme adımlarında belirtilen alana girilmesi gereklidir. Kampanya dönemi devam ederken satın alınan ürünün iptal edilmesi durumunda kazanılan fayda geri alınacaktır. Bireysel abone kullanıcıları için kampanya Red Premium ve Red Elite tarifelerinde aktif hale gelir. Kurumsal abone tarifeleri için Vodafone Red tarifelerinin hemen hepsi geçerlidir.

Yurtdışı Uçak Bileti Alımına 300 TL İndirim Nasıl Kazanılır?

Vodafone'un yurtdışı uçak biletini 300 TL indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin belirli adımları takip etmesi gerekiyor. Seyahat Yanımda uygulaması içerisinde yer alan ödeme adımları sayfasında kampanya kodu alanına ilgili kodu girerek aktif hale getirenler abonelik dönemi boyunca yalnızca bir kez indirimli bilet kampanyasını kullanabilir.

Editör: Doğu Gazetesi