Erzincan İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörlüğü tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen “iftar sofraları” programları bereketiyle ve yoğun bir biçimde devam ediyor.

İftar saatinden evvel işlenilen kısa süreli derslerin ardından lise-üniversite öğrencileri için özenle hazırlanan ikramların servis edilmesi, cemaat ile kılınan namaz ve güzel sohbetler ile kıymetli vakitlerin ihya edildiği Diyanet Gençlik Merkezi’nde, açılışından günümüze yüzlerce öğrenci misafir edilerek çeşitli etkinlik ve sohbetlerle programlar yürütüldü.

Her kademeden öğrenciler, Erzincanlı hayırseverler sayesinde kurulan bu sofralardan ve gördükleri samimiyet ve muhabbetten dolayı ziyadesiyle memnun olduklarını her fırsatta dile getirmektedirler. Bunun için il müftülüğüne ve gençlik hizmetlerinde görev yapan çalışanlara, hususiyle hayırseverlere teşekkürler ve dualar ettiklerini ifade etmektedirler.

İl Müftüsü Burhan Çakır ve müftülük çalışanlarının, manevi rehberlerin de çeşitli vesilelerle programlara katılarak manevi açıdan katkı sağlamaları da ayrıca ifade edilmesi gereken hususlardır. Ramazan ayı boyunca hafta içi 4 gün süre ile akşamları verilen iftarların Ramazan ayı sonuna kadar devam etmesi planlanıyor.

Editör: Doğu Gazetesi