Fiat'tan sıfır faizli kredi avantajı Fiat'tan sıfır faizli kredi avantajı

Küresel ekonomide yaşanan tüm yeni gelişmeleri Türkiye ekonomisi ile birlikte değerlendirerek kişisel fikrini yatırımcı ile paylaşan Memiş bu kez büyük rekora dikkat çekti.

Finans uzmanı doların yeni yılda alacağı yeni seviyeleri dikkat çekerek kritik o günlere vurguda bulundu. Noel tatili nedeniyle kapalı olan piyasalar durgunluğunu koruyor.

2024 Yılı Nasıl Geçecek?

2024 yılı nasıl geçecek? sorusuna İslam Memiş BIST 100 endeksi, ons altın ve döviz kuruna yönelik değerlendirmelerini son kez paylaştı. 2023 yılının son ekonomi değerlendirmesini yatırımcıya yönelik kritik açıklamalarla dile getiren İslam Memiş “Haftaya döviz kuru 30 TL'ye kadar yükselebilir” diyerek yeni rekorlara dikkat çekti.

“Yeni Yılda Bir Miktar Gerileyebilir Ama…”

Öte yandan ons altın için Memiş “Yeni yılda 2000 dolara kadar gerileyebilir. Bu bizim için dip seviyedir. Yatırımcı tedbirli olmalı. Yeniden yükselişler başlayacaktır” diyerek kritik verilerini paylaştı

“Dövizde Kalıcı Çıkışlar Başladı!”

İslam Memiş'in gündeminde borsada yer alıyordu. “Dövizde kalıcı çıkışlar başladı” diyen Memiş “7500 puan seviyesi büyük bir öneme sahip. Bu seviyenin altına inildiğinde borsa çekiciliğini kaybedecektir” diyerek cümlelerini tamamladı.

Editör: Doğu Gazetesi