15-16 Mart tarihlerinde Erzurum’da gerçekleşecek olan Kuzey Doğu Anadolu Kariyer Fuarı(KUDAKAF23) kapsamında düzenlenen Rektörler buluşması Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Buluşmaya Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Âdem Başıbüyük ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Ercan Ekinci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek katıldı. 

Jandarma kadınları bilgilendiriyor Jandarma kadınları bilgilendiriyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla düzenlenecek olan fuarda kamu ve özel sektör kurumları ile meslek odalarının iş birliği içerisinde olacağı belirtildi. Rektör Vekili Başıbüyük, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak yer alacağımız fuarda, öğrencilerimiz ile işverenleri buluşturarak sektör ve üniversitemiz arasındaki iş birliğinin arttırılmasının hedeflediğini ifade etti.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz