Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem felaketinin ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi başlattığı yardım kampanyasında toplanan 775.122,04 TL’lik nakdi yardım, Erzincan Valiliğine teslim edildi.

Depremin ilk gününden itibaren afet sahasında aktif bir rol üstlenen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin başlattığı yardım kampanyasıyla asrın felaketinin doğurduğu yararları sarmaya devam ediyor. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi akademik ve idari personeli nakdi bağışlarıyla toplanan 775.122,04 TL’lik tutar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent tarafından Erzincan Vali Vekili Mehmet Deniz Arabacı‘ya teslim edildi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin depremin ilk gününden itibaren gösterdiği hassasiyeti dile getiren Erzincan Vali Vekili Arabacı, Rektör Levent’e ve tüm EBYÜ ailesine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Rektör Levent’in ziyaretinde Erzincan Vali Yardımcısı Yunus Emre Temel ve Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak da hazır bulundu. Depremin açtığı yaraları sarmak adına Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Rektör Levent, bu süreci milletimizin ve kurumların dayanışmasıyla kısa sürede atlatılması temennisinde bulundu.

4 ilde eğitime ara verildi 4 ilde eğitime ara verildi

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz