Üniversite öğrencileri miniklere masal anlatıyor Üniversite öğrencileri miniklere masal anlatıyor

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün başkanlığında merkez ve ilçelerde görev yapan eğitim yöneticileri ile dönem sonu işlemleri ve seçmeli dersler gündemli çevrimiçi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda gündeme dair konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, eğitim öğretim döneminin son haftasının özellikle 8.sınıf ve 12. sınıflarda sınavlara hazırlanan öğrenciler için fırsata çevrilmesi gerektiğini belirterek öğrencilere yoğunlaştırılmış sınav hazırlık kamplarında konu eksiklikleri, soru çözümleri vb.imkânlar sunulmasının faydalı olacağını ifade etti.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerimizce dönem sonu iş ve işlemlerinin herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden zamanında yapılmasını hatırlatan Gün, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında okutulacak seçmeli dersler ile ilgili öğrenci tercihlerinin alınma sürecinin başladığını bu süreçte özellikle öğrencilerin tercihlerinin dikkate alınması gerektiğini vurguladı. Bakanlığın belirlediği seçmeli dersler havuzundaki tüm derslerin öğrencilere seçme imkânı sunulması gerektiğini ifade etti.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz