Eğitime Destek Platformu Erzincan İl Koordinasyon Toplantısı Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında yapıldı.

AFAD İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması yapan Vali Mehmet Makas, düzenlenen toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Konuşmasının devamında; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerini sağlamak için herkese görevler düştüğünü belirten Sayın Valimiz, toplantıya katılımlarından dolayı platform üyelerine teşekkür etti.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün tarafından ilimizdeki eğitim ve öğretim durumu hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Yapılan bilgilendirmenin ardından söz alan platform üyeleri, yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, istek ve önerilerini dile getirdiler.

Düzenlenen toplantıya; Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın yanı sıra Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Eğitime Destek Platformu Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü ve 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Eğitime Destek Platformu İl Koordinatörü Ali Şimşek, bazı kamu kurumu ve okul müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Editör: Doğu Gazetesi