Hafızlık Tespit Sınavına girecek öğrenciler Müftü Gül’ü ziyaret etti Hafızlık Tespit Sınavına girecek öğrenciler Müftü Gül’ü ziyaret etti

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğünün 2022 yılı içerisinde gerçekleştirdiği Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu başvurusu Erasmus planının kalite ve niteliği doğrultusunda yapılan değerlendirme sonrasında olumlu sonuçlandı. Müdürlük akredite olan kurumlar arasında yer aldığını resmi sitesinden duyurdu.

Peki ne gibi fırsatlar sunuluyor
 
Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği için Erasmus+ Akreditasyonu, kurum ve kuruluşlara Erasmus Programına uzun süreli olarak katılabilme ve hareketlilik faaliyetleri için düzenli olarak hibe desteği alabilme fırsatı sunuyor. Erasmus Akreditasyonu ile kurum/kuruluşlar, hedeflerini gerçekleştirmek üzere birkaç yıllık süreyi kapsayan hareketlilik faaliyetlerini planlama ve uygulama imkanı bulabiliyor. Erasmus Akreditasyonuna sahip kurum/kuruluşlar, farklı teklif çağrısı dönemlerinde hareketlilik faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere sadece bütçe talebinde bulunarak Erasmus Programından kolaylıkla faydalanabiliyor. 

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz