Vali Hamza Aydoğdu, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz ve birim amirleriyle birlikte Kemah’a bağlı Karadağ Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kış Festivali'ne katıldı.

İstanbul’dan ilimize gelen Erzincanlılar ve gençlerle söyleşide bulunan Vali Aydoğdu, gurbette yaşayan gençlerin memleketlerini unutmamalarını vurgulayarak Dernek Başkanı Sn. Şemsettin Akçakaya ve yönetimini de Erzincan'da, Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde böylesine güzel bir etkinlik düzenledikleri için tebrik etti.

Daha sonra beraberindeki protokol üyeleri ve geçlerle birlikte Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ok atma alanına Vali Aydoğdu, gençlerle ve protokol üyeleriyle birlikte hedeflere ok attılar.

Muhabir: Merve Kiraz