Anagold 24 Erzincanspor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Keleş sezon hazırlıklarını değerlendirdi.

Kırmızı Siyahlı Kulübe destek olan iş adamlarına ve kurumlarına teşekkür eden Başkan Keleş; “Başta isim sponsorumuz Anagold Madencilik olmak üzere, bu sezon formalarımıza reklam sponsoru olan Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz’a, Akpa Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Çalışkan’a,  Erzincanlı iş adamlarımızdan Nevzat Demir’ e, Ahmet Yılmaz’ a, Elçi Temizlik AŞ'ye, İliç Belediye Başkanımız Mustafa Gürbüz’ e ve Yönetim Kurulu Üyelerimize maddi katkılarından dolayı kulübümüz ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Yapılan sponsorluk anlaşmalarının takımımıza uğurlu gelmesini temenni ediyorum. Dünyada ve ülkemizde kulüplerin ekonomik olarak sıkıntı çektiği bu günlerde,  sadece Federasyon gelirleri ve yan gelirler yeterli olmadığı için  sponsorlarımızın desteği kulübümüzün başarısının devamlılığı için önem arz etmektedir. Bu güzel birlikteliklerimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Erzincan’da  ve il dışında yaşayan tüm hemşerilerimizden Anagold 24Erzincanspor'a desteklerini sürdürmelerini istiyor ve bekliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece bu şehirde yapamayacağımız hiçbir şey yoktur.

Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere Valimiz Mehmet Makas’a, Bakan Yardımcımız Sinan Aksu'ya, Milletvekillerimize ve AK Parti İl Başkanımız Mehmet Cavit Şireci’ye şükranlarımı sunuyorum. Bizler de elimizden geldiğince yer aldığımız her platformunda başarılarımızla Erzincan'ın tanıtımı için gece gündüz mesai harcıyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz.

Biz, taraftarımız ile 7’den 70’e bir aileyiz. Yönetimimizde bulunan arkadaşlar, ekip ruhu içerisinde büyük fedakarlıklarla çalışıyor. Aynı kuşak, aynı şehrin gençleriyiz. Bakış açılarımız aynı, hal böyle olunca başarı da beraberinde geliyor. 3.ligde şampiyon olup 2.lige yükseldik ve 2.ligde bizden iki kat, üç kat daha fazla bütçeye sahip takımlara karşı Play-Off oynamaya hak kazandık. Bu başarıları iki sezonda hep birlikte gerçekleştirdik. Anagold 24 Erzincanspor 'un başarısı Erzincan'da yaşayan herkesi mutlu ederken il dışında yaşayan Erzincanlılarında gurur kaynağı olmuştur. ” dedi.

Takımımıza maddi kaynak sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Keleş,

“Mücadele ettiğimiz rakiplerimizden bizim gibi şehir takımları şehrin öz kaynaklarından da gelir elde ediyorlar. Baktığımızda bizim gibi şehir takımlarının şehrin önde gelen kurumları ile beraber en çok da   şehir Belediyelerinin destek olduklarını görüyoruz. Bizler de bu mihvalde takımımıza gerekli desteğin Erzincan Belediyesi tarafından sağlanacağını umut ediyor, bekliyoruz ve her zaman diyoruz ki bu şehir hep birlikte tek vücut olduğunda başarı kaçınılmaz olacaktır.

Sezona Tarsus İdman Yurdu deplasmanında alacağımız puan ve puanlarla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu başarmak için takımımız, Teknik Direktörümüz Erman Kılıç nezaretinde durmaksızın çalışıyor. Yoğun çalışma, araştırma ve analiz sonucunda kulübün de finansal ve ekonomik dengelerini gözeterek transferlerimizi  gerçekleştiriyoruz. Transfer ettiğimiz oyuncuların hazırlık maçlarında da izlediğimiz üzere takıma uyum sağladığını  hep birlikte gördük. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yapılan transferlerin performansından ben şahsım adına oldukça memnunum. Son olarak takımımıza ciddi manada katkı sağlayacağını düşündüğümüz her iki kanatta ve forvette oynayabilen bir futbolcu daha alarak transferi bitirmeyi düşünüyoruz. Takıma kattığımız genç transferler ile altyapıdan A takıma kazandırılan genç yetenekli futbolcularımızdan ümitliyiz. Erman Hocamızın gençlere ve altyapıya önem vermesi bizleri mutlu ediyor.

Bu sezona Teknik direktör olarak futbol geçmişi ve kariyeri herkes tarafından bilinen, geçtiğimiz sezon göreve getirdiğimiz ve başarılı bir grafik çizen Erman Kılıç hocamız ile yolumuza devam ederken hocamızın yardımcılıklarını Ertuğrul Arslan, Murat Aydoğan, İbrahim Girak, Şenol Tüfekçi ve kaleci Antrenörü olarak da Emre Arslan ile anlaştık. Geçen yılki futbolcularımızdan  Mümin Talip Pazarlı, Yunus Emre Çakır, Hayrullah Mert Akyüz, K.Talha Kabakcı, Ozan Papaker, Emirhan Demir, Uğurcan Bekçi, Abdülcebrail Akbulut, Emre Sarıkaya, Saruhan Kaymak, Sefa Akgün, Rıdvan Türker, ve Mustafa Talha ÖZBAY ile devam edilirken dış transferde de  Teknik heyet ve Transfer komitemizin titiz çalışması sonucu Muhammed Demirci, Oktay Balcı, İlyas Yılmazer, Yusuf AVCILAR, Sefa Küpeli, Atalay Yıldırım, İbrahim Can Köse, Birhan Vatansever, Murat Can YıldıZ Mustafa İnan, Seyit Niyazi Özcan, Emirhan Karagülle ve Selim Aytekin transferlerini gerçekleştirdik. Transfer sezonu boyunca fedakarane çalışmalarından dolayı transfer komitemize ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim.

Yeni sezon formalarımızın sosyal medyada yayınlanmasıyla  büyük beğeni kazanması  ve taraftarlarımızın sabırsızlıkla beklediği ürünlerimizin yer alacağı satış mağazamızın açılması konusundaki isteklerini takip ediyorum.  Göreve geldiğimizden bu güne birçok başarıya imza attığımız gibi yıllardır hayali kurulan Ürün Satış Mağazasının hayata geçirilmesine de sayılı günler kaldığını bura da belirtmek isterim. Yeni yapılan stadımızda Satış mağazamız için ayrılan bölüm bulunduğunu ve burada kulübümüzün kendi markası ile yapılan ürünlerin satılacağını taraftarımızla  paylaşmak isterim.

Yine uzun bir aradan sonra tribünlerdeki yerini alacak olan taraftarlarımız için kombine biletlerimizin satışı da önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Kombine satışlarında takımımıza vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Bu güne kadar hep yanımızda olan taraftarlarımızla tekrar buluşup aynı havayı soluyacağımızdan mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile Yeni Futbol sezonumuzun kazasız, belasız, kavgasız, centilmence, dostça  olmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi