Genç Tema topluluğu üyeleri Demirkent TOKİ İlkokulunu  ziyaret ettiler.

4/D sınıfı öğrencileri ile bir araya gelen Erzincan Genç Tema Topluluğu üyeleri öğrencilere doğa eğitimi verdiler. Beraberlerinde getirdikleri tohumları öğrencilerle karaçam tohumu diken gönüllülerin çalışmaları hakkında bilgi veren Erzincan Genç TEMA Topluluk üyesi Saliha Bayam, topluluk olarak amaçlarının doğaya ve çevreye duyarlı bireylerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu belirttiler.

Demirkent TOKİ İlkokulu Müdürü Ahmet Sağsöz ise, Genç TEMA gönüllülerinin yapmış olduğu doğa eğitiminin öğrenciler için faydalı olduğunu belirtti.

Öğrencilerin doğasever, çevreye karşı bilinçli yetişmelerinde bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyleyen Okul Müdürü Ahmet SAĞSÖZ sözlerine şöyle devam etti. “Doğa eğitimleriyle öğrencilerin doğa ile barışık, temiz bir çevrede yaşamak istedikleri artmaktadır. Bu etkinlikte Tema gönüllüleri öğrencilerimize  Tohum nedir? Nasıl Ekilir? Tohumdan Nasıl Ağaç Olur? gibi konularda bilgiler verdiler.  Bu güzel etkinlikten dolayı Genç TEMA Gönüllülerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Editör: Doğu Gazetesi