'Yıldırım Akbulut Paneli' düzenlenecek 'Yıldırım Akbulut Paneli' düzenlenecek

Adem KÜÇÜKKAYA
Öğretmenlerin eTwinning faaliyetlerini desteklemek için Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri Ar-Ge Birimi eTwinning İl Koordinatörü Meryem Çelebi tarafından çevrimiçi olarak ilçelerdeki öğretmenlere 'Her Yönüyle eTwinning' temalı 3 günlük bir webinar serisi yapıldı. 
Yapılan toplantılarda öğretmenlere ESEP platformu tanıtıldı, platforma nasıl kayıt yapılacağı gösterildi ve proje başvurusunun yapılacağı bölüm tanıtılarak Twinspace hakkında bilgilendirme yapıldı. 
Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla ülkemiz, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning Faaliyetinin bir üyesi haline gelmiştir. Bu kapsamda eTwinning faaliyetleri ilimizde de özenle yürütülmektedir.
Öğretmenlerimizin eTwinning faaliyetlerini desteklemek için İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Hizmetleri Ar-Ge Birimi eTwinning İl Koordinatörü Meryem Çelebi tarafından çevrimiçi olarak 28.03.2023 - 30.03.2023 tarihleri arasında ilçelerdeki öğretmenlerimize 'Her Yönüyle eTwinning' temalı 3 günlük bir webinar serisi yapılmıştır.
Yapılan toplantılarda öğretmenlere ESEP platformu tanıtılmış, platforma nasıl kayıt yapılacağı gösterilmiş, proje başvurusunun yapılacağı bölüm tanıtılmış ve Twinspace hakkında bilgilendirme yapılmıştır” denildi. 
 

Editör: Merve Kiraz