Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez, bitmeyecektir" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez, bitmeyecektir"

MHP Erzincan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Muhammed Karakelle, talip olduğum görev şahsıma nasip olursa, benim olduğum yerde haklı olan zayıf olsa da güçlü; güçlü olan haksızsa zayıf olacaktır’ dedi.

MHP Erzincan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Muhammed Karakelle, , hakikat adına, eğilmeden bükülmeden yanlışa ve haksızlığa yönelmeden halkın hizmetinde olacağım şeklinde konuştu. 

MHP Erzincan il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan MHP İl Başkanı Salik Aksu, parti yönetimi ve partililerin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan il başkanı Salih Aksu ve belediye başkanı Bekir Aksun aday adaylarının memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından 28.dönem MHP  Erzincan  milletvekili  aday adayı Muhammed Karakelle konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ‘14Mayıs genel seçimlerinde siz parti teşkilatımızın teveccühü ve genel başkanımızın tensipleriyle aday adayı oldum öncelikle aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum bu seçimlerin ülkemiz için şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. 
Kıymetli misafirler değerli dava arkadaşlarım zor günler geçiriyoruz az sorunlarımız varmış gibi asrın büyük felaketi ile de vatanımızın  önemli bir kısmı acı ve sıkıntı içinde. Rabbimden tez vakitte sıkıntılarımızı gidermesini dilerim. 
Tüm kalbimle mübarek Ramazan’ı Şerif hürmetine terörden, depreme, selden, heyelana bütün felaketlerden kurtulmamız  ve  daha güzel günlerde ülkemin insanının gözünde yaşı ,dilinde acı tebessümün kalmayacağı günleri diliyorum. Değerli misafirler hoşgörünüze sığınarak birkaç cümleyle kendimden bahsetmek istiyorum.  Ben Muhammet Karakelle1966 Erzincan doğumluyum bu şehrin evladıyım

İlk orta ve lise tahsilimi Erzincan’da tamamladıktan sonra İktisat fakültesinden mezun oldum. 
Kendimi tanımaya başladığım günlerden başlayarak bu şehrin her kademede insanla ; işçisinden memuruna, amirinden müdürüne, Valisinden Ordu Komutanına kadar tüm insanımıza ticari anlamda hizmet verdim yüzlerce insan çalıştırdım. Şehrimde ve başka şehirlerde ticari faaliyetlerde bulundum. Kısaca özel sektörde  Bu şehre olan borcumu şehrimize olan borcumu ödemeye çalışan kardeşinizim

Kıymetli misafirler haklı olarak  neden böyle bir göreve talip olduğumu sorabilirsiniz. Ailemizin yapısı gereği siyasi konuların tartışılıp konuşulduğu, ülkenin müsbet çalışmalarının ve menfii sıkıntılarının analiz edildiği aile ortamı fikri yapımın olgunlaşmasına ve birgün alabileceğim sorumluluk duygusunun altyapısını oluşturdu Üniversite sonrası düşündüğüm Siyaset aile büyüklerimden birinin siyasette olması hasabi ile bugünlere ertelendi. Ve bugün verdiğim kararla hayırlı olması niyazıyla karşınızdayım. 

Kıymetli yol arkadaşlarım, ülküdaşlarım değerli basın mensupları şu mübarek günde sizii daha fazla yormadan inandığım siyasi anlayışımı sizlerle paylaşarak teveccühünüze talip olduğumu ifade etmek istiyorum 
Atsızın Kendime rehber edindiğim cümlesindeki gibi karakter adamı olarak akif eşsizdir. o daima bulunduğu kabın şeklini alan bir mâyi ve ya cıvık bir halita değil. şeklini sıcakta, soğukta, boranda, kasırgada muhafaza edebilen katı bir cisimdir
Ben inanıyorum ki bu tarif kendini ülkücü adleden herkesi tarif ediyor..
Bizler yol arkadaşlarını yolda bulduklarıyla değiştirmeyecek ahlak erleriyiz.
Saygıdeğer yol arkadaşlarım, ülküdaşlarım Talip olduğum görev şahsıma nasip olursa, Benim olduğum yerde haklı olan zayıf olsa da güçlü; güçlü olan haksızsa zayıf olacaktır.

Bütün inancımı ve anlayışımı bu duyguyla besleyip hak adına, hakikat adına, eğilmeden bükülmeden yanlışa ve haksızlığa yönelmeden halkın hizmetinde olmak. Dileğim bu, Duam bu…

Bu duygularla buraya kadar gelip beni onurlandırdığınız için her birinize tek tek saygılarımı arz ediyorum 
vaki olan hayırlı olandır inancı ile hepinize tek tek teşekkür ediyorum’ dedi.

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz