Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü organizesi doğrultusunda okullardan toplanan yardım malzemeleri ile dolu yeni bir tır daha Adıyaman'a doğru yola çıktı. 

Yorgan, battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, su ve daha birçok gıda malzemelerinden oluşan yardım kolileri öğretmen ve öğrencilerin de yardımlarıyla tıra yüklenerek ihtiyaç sahibi depremzedelere gönderildi.

1608 personel alınacak olan İçişleri Bakanlığı'na son başvuru tarihi ne zaman? 1608 personel alınacak olan İçişleri Bakanlığı'na son başvuru tarihi ne zaman?

Yardım tırının gönderilmesinde hazır bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, yaptığı kısa bilgilendirmede; "06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 10 İlimizi etkileyen deprem sonrasında afetzedelere ulaştırılmak üzere okullarımız tarafından toplanan yardım malzemelerinin ilkini dün bir tırla yolculadık, bugün ikinci tırı yolculuyoruz, inşallah yarın da üçüncüsünü yolculayacağız. Bu organizasyonda emeği geçen, katkıda bulunan bütün camiamıza teşekkür ediyorum" dedi.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz