TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 2.Devrenin 2'nci ligin 19. haftasında Anagold 24 Erzincanspor sahasında ağırladığı Tarsus İdman Yurdu’nu Muhammed Demirci ve İbrahim Can Köse’nin attığı goller ile 2-1 yendi. Karşılaşmanın 28. dakikasında Tarsus İdman yurdu Uğur Zeybek’in kafa gol ile öne geçerken, ilk yarı rakip takımın galibiyeti ile 1-0 önde tamamlandı. İlk yarıda Anagold 24 Erzincanspor sahanın en iyi oyuncularından Ozan’ın ayağından net iki gol fırsatından yararlanamadı. İlk devre konuk ekip Tarsus İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı ve istekli başlayan Kırmızı-Siyahlı takım Ozan’ın sürüklediği atakda kazanılan penaltıda meşin yuvarlağın başına geçen Muhammed Demirci topu ağlarla buluşturdu.1-1

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Kırmızı Siyahlı takım sonradan oyuna giren İbrahim Can Köse’nin 88.dakikada sol çaprazdan düzgün bir vuruşla Anagold 24 Erzincanspor’u   2-1 öne geçirdi. Anagold 24 Erzincanspor ile Tarsusu İdmanyurdu takımları golden sonra karşılıklı atakları sonuç vermezken sahadan Anagold 24 Erzincanspor 2-1 galip ayrıldı.

Anagold 24 Erzincanspor ligin 19.haftasında oynadığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrılırken ligde topladığı 26 puanla 8.sıraya yükseldi. Kırmızı-Siyahglı takım oynadığı 18. Lig maçına rakip fileleri 27 kez havalandırıken, kendi kalesinde 21 gol gördü ve averajı +6. Anagold 24 Erzincanspor takımı Play-off ile puan farkı sadece 2. Bun Hafta Isparta 32 Spor deplasmanında da galip gelerek Play-of’un içerisine kalmayı hedefliyor.

Editör: Doğu Gazetesi