Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak olan sosyal ve kültürel faaliyetler için Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrenci topluluklarından Dilek Tokatlıgil, Sağlık Hizmetleri MYO Sekreteri Savaş Dağ, Öğrenci İşleri Konsey Başkanı Umut Kafadar ve beraberindeki ekip Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti. Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat da hazır bulundu.

İzci ekibi etkinliklerini sürdürüyor İzci ekibi etkinliklerini sürdürüyor

Gerçekleşen ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, üniversitelerarası işbirliğini geliştirmek amacıyla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak faaliyetleri hakkında Rektör Levent’i bilgilendirdi.

Heyet ile bir süre sohbet eden Rektör Levent,  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak üniversitelerarası işbirliğine her daim önem verdiklerini ifade etti.   Rektör Levent,  İşbirliği kapsamında yapılacak bu spor faaliyetinin sosyal ve kültürel anlamda Erzincan’a ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne katkı sağlayacağını söyledi. Spor faaliyetlerini en iyi şekilde gerçekleştirebilmesi için Rektörlüğün her zaman destek verdiğini kaydeden Rektör Levent, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz