Sulama Birliği İŞKUR’dan 3 İşçi Alımı İlan Duyurusu

Tercan Sulama Birliği kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 işçi alımı yapacak. İlana en az lise mezun adaylardan başvuru yapılacaktır. Tam zamanlı olmak üzere daimi kadroda istihdam sağlanacak.

2023 Visa Akdeniz Turizm Analizi'nin sonuçları açıklandı 2023 Visa Akdeniz Turizm Analizi'nin sonuçları açıklandı

Kamu İşçi Alımı Müracaat Şartları Nelerdir?

2 işçi alımı: En az lise veya dengi okul mezunu olmanız gerekmektedir. 18 yaşından büyük olmanız halinde müracaat yapabileceksiniz fakat 36 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir. Kamusal haklarından yoksun bırakılmamış olan ve hakkı kaydı bulunmayan adaylardan alım yapılacaktır. Bu kadro için KPSS puan şartı aranmamakta. Başvuru sırasında lise diploması, nüfus cüzdanı ve sabıka kaydı islenmekte.

1 ziraat mühendisi alımı: Ziraat  ve orman fakülteleri bünyesinde bulunan Ziraat mühendisliği, tarım ekonomisi veya tarla bitkileri lisans mezunu olmamız gerekmektedir. 2022 Kamu Personeli Seçme sınavından P1 puan türünde en az 60 puan limiti de aranan şartlar arasında. Alımlar yapılacak olan KPSS puan sıralamasına göre yapılacak. 30 yaş üst sınır olarak açıklanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak şartı her iki kadro için de geçerlidir.

İŞKUR Daimi İşçi Alımı İlanına Başvurular Nasıl Yapılacak?

Erzincan Tercan Sulama Birliği tarafından yayımlanmış olan ilana başvurular 1 Haziran 2023 tarihinde başladı. Adaylar başvurularını 6 Haziran 2023 tarihi de dahil olmak üzere verilen İŞKUR iş ilan numaraları ile birlikte şartları sağlamaları halinde https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden elektronik olarak yapılabilir.

tercan sulama birligi_581x960

Editör: Saliha Kara