Erzincan’ın Tercan İlçesi Kaymakamı Musa Kazım Çelik Stok İncelemeleri, Fahiş Fiyat Artışı, Etiket ve Gıda Denetimlerine Katıldı.

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu bazı temel gıda ürünlerinde ortaya çıkan stokçuluk ve fahiş fiyat artışı gibi konulardaki denetimler, ilçe genelinde aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan denetimde satılan ürünlerin gramajı, fiyat ve irsaliye karşılaştırması, tüketim tarihi ve diğer kurallara uyup uymadıkları kontrol edildi. Denetimlerde İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Emre Çapan, İlçe Emniyet Müdür V. Muhammet Ali Demirci, zabıta ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri Kaymakamımız Musa Kazım Çelik’e eşlik etti.

Yapılan denetimler sırasında denetim ekipleri tarafından titizlikle sürdürülen ve artarak devam edecek olan denetimler sırasında aksine hareket eden işyeri veya firmaların tespit edilmesi halinde mevzuat hükümleri çerçevesinde gerekli adli ve idari işlemler başlatılarak, ilgili firmalara idari para cezası uygulanacağı da belirtildi.

Kaymakam Musa Kazım Çelik denetleme sonrası yaptığı konuşmada " İlçemiz esnafına göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür eder bol ve bereketli kazançlar temenni ederiz ” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi