Belediye Başkanı Bekir Aksun’un “MAHALLELİ Soruyor, BAŞKAN Cevaplıyor” programları vatandaşların takdirini topluyor. 
Bu hafta iki ayrı programın yapılacağı toplantıların 21’ncisi 17 Ocak 2023 Salı günü Saat. 19:00 da Kavakyolu Yerleşkesi, Gölcük ve Hamidiye Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Org. Selahattin Demircioğlu Ortaokulu toplantı salonunda, 22’incisi ise 19 Ocak 2023 Perşembe günü Saat. 19:30 da Kavakyolu Yerleşkesi, Keklikkayası ve Paşa Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Şehit Nazmi Ermurat İlkokulu toplantı salonunda yapılacak.

Toplantılarda Belediye tarafından Mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor. Toplantılar Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, toplantının yapıldığı Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bekir Aksun ile görüşerek istek ve önerilerini dile getiriyor.

Düşerek yaralanan kadının yardımına UMKE yetişti Düşerek yaralanan kadının yardımına UMKE yetişti

Başkan Aksun toplantılar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor" Programları kapsamında bu hafta 21 ve 22’ncisini düzenleyeceğimiz toplantılarda kıymetli mahalle sakinleri ile bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları anlatıp, yapacağımız çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz. Yapacağımız toplantıya tüm Mahalle sakinlerini ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz