Başparmakların, boyutu ve şekli kişinin karakter hakkında izlenim sağlayabilir.

Başparmak Şekli (4) 926X960

Başparmağın üst yarısının alt yarısından daha büyük olduğu bu başparmak, sınırları zorlamayı seven, ulaşabileceğinizden çok daha fazlası için çabalayan ve takıntılı olma eğilimindeki insanları yansıtır.

Başparmak Şekli (3) 844X960

Orantılı olan başparmak tipi, alt yarısı, üst yarısından biraz daha büyük olsa da nispeten normal kabul edilir. Bu başparmak, konfor alanınızdan çıkmak istemeyen, sınırlarınız içinde kalma eğiliminde olan, alçakgönüllü, çok daha düşünceli, değer verdiğiniz kişiler için bir şeyler yapmak isteyen insanları niteliyor.

Başparmak Şekli (2) 780X960

En orantılı parmak tipi olan bu başparmağın alt yarısı da üst yarısı da tamamen eşit.  Bu başparmak tipi, güvensiz, daha çok ezilen ve kendisini korumayan anı zamanda oldukça ilginç, beklenmedik ayanları olan insanları yanıtıyor.

Başparmak Şekli (1) 838X960

Esnek olan bu başparmak tipi daha çok açık yürekli, kontrollü, engellenemeyen, durdurulamayan, özgür insanları neteliyor.

Askerlik ve doğum borçlanmasında vergi avantajı Askerlik ve doğum borçlanmasında vergi avantajı

Başparmak Şekli (5) 743X960

Sert ve cılız olan bu başparmak, en kötü durumda en iyisini yapan, ilerlemekten korkmayan, güçlü ve iyi siır tutan insanları yansıtıyor.

Editör: Sena ERDOĞAN