285 adet sentetik hap ele geçirildi 285 adet sentetik hap ele geçirildi

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, mahalle toplanrıları kapsamında bu hafta Davarlı, Hürrem Palangası, Dereyurt, Osman Gazi, Yalnızbağ ve Esentepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Erzincan Belediyesi tarafından "Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor" sloganı ile başlatılan Mahalle toplantıların 24’üncüsü Yalnızbağ Yerleşkesinde, Davarlı, Hürrem Palangası, Dereyurt, Osman Gazi, Yalnızbağ ve Esentepe Mahallesi sakinlerinin katılımı ile Çay başında bulunan Yalnızbağ Düğün salonunda gerçekleştirildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.
Belediye Başkanı Bekir Aksun konuşmasında toplantıya katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, Erzincan Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından soru - cevap kısmına geçildi. Mahalle halkının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz