.

Senenin 360 günü kutlanan günler var. Kimileri bunları kabul ediyor kimileri bazı gerekçelerle karşı çıkıyor.

Özel günler ve kutlamalar toplumların kültürel, dini ve tarihsel bağlamda önemli bulduğu günlerdir.

Belirli gün ve haftaların kutlanması genellikle toplumsal değerleri hatırlamak ve belli konulara dikkat çekmek için kullanılır.

Bu günlerin kutlanmasının doğru ya da yanlış olduğu bireysel ve kültürel değer yargılarına göre değişebilir.

Bazı insanlar bu günleri sevdiklerine olan sevgilerini ve takdirlerini göstermek için bir fırsat olarak görürken, bazıları ise ticari amaçlarla sömürüldüğünü düşünerek eleştirilebilir.

Önemli olan bu günlerin kişisel ve toplumsal anlamda ne ifade ettiğini, bireylerin kendilerinin belirlenmesidir.

Bu özel günler toplum olarak birbirimize ve çevremizdeki insanlara değer verdiğimizi ve onların emeklerini takdir ettiğimizi gösterme fırsatıdır.

Her gün bu kişilere değer verilmesi gerektiği doğru olsa da bu özel günler toplumda kişilere yönelik farkındalığı ve takdiri artırmak için sembolik bir öneme sahiptir. Aynı zamanda toplumun bir araya gelmesini, sevgi ve dayanışmayı da pekiştirir. Önemli olan saygılı ve hoşgörülü bir şekilde farkındalıklara yaklaşmaktır.

Bu görüş ve düşünceyle kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik başarılarını kutlamak ve cinsiyet eşitliği için farkındalık yaratmak amacıyla 8 Mart Kadınlar gününü, sağlık çalışanlarının ise fedakârlıkları ile tıp alanındaki çalışmalarını takdir etmek amacıyla Tıp bayramını ve özverileri ile esnafın destekçisi başkan Zeki polat nezdinde bütün muhasebecilerin haftasını kutluyor sevgi ve saygılarımı   yolluyorum.