Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen ve Erzincan İl Özel İdaresi ile DSİ tarafından devam ettirilen çalışmaların yürütüldüğü Beytahtı Mesire alanında çalışmalar devam ediyor. 

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen ve Erzincan İl Özel İdaresi ile DSİ tarafından devam ettirilen çalışmaların yürütüldüğü Beytahtı Mesire alanında incelemelerde bulundu.
Beytahtı Mesire alanında devam eden çalışmalar hakkında Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ve teknik personellerden bilgiler alan Erzincan Valisi Mehmet Makas, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BİM'e Drone, Elektrikli Bisiklet, Gaming Kulaklık, Ahşap Kaykay, Kavurma Sacı, Türk Kahve Makinesi, Pasta Tabağı geliyor BİM'e Drone, Elektrikli Bisiklet, Gaming Kulaklık, Ahşap Kaykay, Kavurma Sacı, Türk Kahve Makinesi, Pasta Tabağı geliyor

144 bin metrekare alan üzerinde tasarlanan Beytahtı Mesire Alanı'nda; 3 bin 750 metrelik yürüyüş yolu, 2 bin 250 metrelik bisiklet yolu, bin 200 metrelik akülü araç yolu, 98 adet piknik üniteleri ve 4 bin 700 metrelik macera parkuru yer alacak. Yine bölgede “Beysu Konakları” isimli proje kapsamında da 28 adet 40-60 metrekarelik bungalov evler, yürüyüş ve bisiklet yolları ile eğlence parkurlarının yer aldığı bir turistik tesis oluşturulacak.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz